۲۶ / خرداد / ۱۴۰۴ - 16 June 2025
08:48
کد خبر : 9252256
۲۳:۱۵

۱۳۹۹/۰۴/۰۷
فرمانده سپاه کربلا در دیدار با خانواده شهید مدافع حرم سعید کمالی:

راهی که شهدا  انتخاب کردند،نصیب هرکسی نمی‌شود

فرمانده سپاه کربلا در دیدار با خانواده شهید مدافع حرم سعید کمالی با بیان اینکه  ما دست بوس خانواده شهدا هستیم، گفت :راهی که شهدا  انتخاب کردند نصیب هرکسی نمی‌شود.
 
به گزارش خبرگزاری بسیج از مازندران، سرهنگ دکتر سیاوش مسلمی فرمانده سپاه کربلا در دیدار با خانواده شهید مدافع حرم سعید کمالی با بیان اینکه خانواده معزز شهدا گنجینه این انقلاب و نظام هستند، گفت: امروز  بزرگی، اقتدار و عظمت انقلاب و نظام اسلامی از برکت وجود خانواده‌های شهدا و شهدای گرانقدر است.

فرمانده سپاه کربلا با اشاره به اینکه از دامان خانواده شهدا افرادی تربیت شدند که باعث سرافرازی ایران اسلامی شده است، افزود: از شما خانواده معزز شهید می‌خواهیم که ما را دعا کنید تا در این مسئولیتی که قرار داریم در نظام مقدس جمهوری اسلامی راه این شهدا را به درستی ادامه دهیم و عاقبتمان ختم به شهادت شود چرا که این سعادت میخواهد.
 

سرهنگ مسلمی با تصریح بر اینکه حقیقتا باید امروز به آن اعترف کنیم که شهیدان عزیز ما  در سوریه چه رشادت‌هایی از خود نشان دادند، ادامه داد: با توجه به خاطرات سردار رستمیان، شهید سعید کمالی در منطقه خان طومان سوریه رشادت‌های بزرگی از خود نشان داده بود.

فرمانده سپاه کربلا با اشاره به اینکه شهید مثل میوه‌ای رسیده است، خاطرنشان کرد: این راهی که شهدا  انتخاب کردند نصیب هرکسی نمی‌شود لذا شهدا به کمال رسیدند ،باید میرفتند و به لقاء الله می‌پیوستند.

سرهنگ مسلمی با بیان اینکه ما برای اینکه خود را  آماده کار و فعالیت کنیم  در جمع خانواده شهدا حضور پیدا می‌کنیم، یادآور شد: نه اینکه خانواده شهدا به ما احتیاج داشته باشند بلکه ما محتاج  شما خانواده‌های معزز شهدا هستیم.

فرمانده سپاه کربلا در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه در بهمن ماه سال ۹۸ بعد از آزادسازی منطقه خان طومان سوریه تفحص پیکر مطهر شهدا صورت گرفت، گفت: تعدادی از پیکر‌های مطهر شهدا تفحص شدند، که پنج شنبه هفته گذشته ،با آزمایش دی ان‌ای ، دو شهید مدافع حرم  از استان مازندران، شهید مدافع حرم سعید کمالی و شهید مدافع حرم علی جمشیدی هویت شان مشخص شد.

سرهنگ مسلمی با بیان اینکه  ما دست بوس خانواده شهدا هستیم، یادآور شد: ان شاء الله استان مازندران به عطر و بوی شهدا معطر خواهد شد.
 
به گزارش بسیج، سرهنگ دکتر سیاوش مسلمی فرمانده سپاه کربلا به همراه سردار ملکی مدیر‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان، سردار حمیدرضا رستمیان فرمانده سابق لشکر عملیاتی ۲۵ کربلا و همچنین سرهنگ عسگر مجیدی معاون اجرایی سپاه کربلا شامگاه  شنبه ۷ تیرماه با حضور در منزل پدر شهید مدافع حرم سعید کمالی در ساری، خبر بازگشت پیکر مطهر این شهید را به خانواده معزز وی اطلاع داد.
 
گفتنی است پیکر مطهر شهید مدافع حرم سعید کمالی از شهدای مدافع حرم کربلای خان طومان پس از چهار سال به آغوش وطن بازگشت. از این شهید والامقام یک  فرزند پسر به یادگار مانده است.
 

انتهای پیام/

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید